Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Apaserv a obținut locul I la concursul „Detecția pierderilor de apă”
Veronica Hodas  - Luni, 19 Mai 2014

În cadrul unei conferințe de presă susținută luni, în sala de ședințe a Consiliului Local, directorul Apaserv Satu Mare, Dan Stejerean au adus la cunoștiță că insituția pe care o conduce a participat la ce-a de-a VII-a ediție a concursului „Detecția pierderilor de apă” organizat la Alba Iulia, unde a obținut locul I.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Română a Apei și Fundația CFPPDA, în perioada 14-16 mai. La această ediție au fost prezenți peste 70 de specialiști, reprezentând 23 de operatori regionali. Acest eveniment a fost compus din două secțiuni: o parte practică în teren şi una teoretică, în cadrul seminarului.

Echipa din Satu Mare a fost condusă de inginerul Tiberiu Matuz şi trei membri.  Echipele participante au avut de parcurs patru trasee, pentru fiecare având la dispoziţie 30 de minute, fiind supravegheați de arbitri. Au fost patru tipuri de probe unde s-a putut utiliza aparatură specifică de detectarea pierderilor de apă, prestabilită.

Punctajul echipelor s-a stabilit în funcție de distanța cea mai mică față de locul defecțiunii. Având în vedere că echipa Apaserv Satu Mare a dat dovadă de constanţă pe parcursul întregii competiţii, la final  s-a situat pe prima poziţie, câştigând campionatul. În nici unul dintre cazuri erorarea de indicare nu a fost mai mare de 40 cm. faţă de locul real.

 Directorul Apaserv Satu Mare a declarat că următoarea ediție a concursului va fi organizată la Satu Mare.

1094 vizite
Distribuie pe